I anslutning till namnbytet till TUI i höstas har researrangören breddat utbudet med ett flertal nya resealternativ som exempelvis ett breddat utbud på resor till städer, fler kryssningspaket och framförallt mer flexibla paketresor till en mängd nya resmål i världen.

– Vi ser en allt tydligare förändring av svenskarnas resemönster där efterfrågan på olika typer av semesteralternativ ökar. Med TUI Villas breddar vi vårt produkterbjudande ytterligare med semesterboende i Frankrike, Italien och övriga Europa, säger Alexander Huber, VD för TUI Nordic.

En grundpelare för TUI Villas är trygghet och säkerhet för de svenska kunderna. Till skillnad mot andra aktörer på marknaden har TUI Villas en kontaktperson på varje resmål och om semesterboendet inte motsvarar beskrivningen i webbportalen utgår en ersättning. Ytterligare en garanti är att om samma boende hyrs ut genom en annan aktör till ett lägre pris står TUI Villas för mellanskillnaden. TUI Villas semesterboende vänder sig huvudsakligen till större sällskap och semesterbostäderna delas inte med värdar eller andra sällskap. TUI Villas drivs av atraveo, ett dotterbolag inom TUI Group.

Topp-5 högst antal semesterboenden i Europa:

  1. Kroatien
  2. Italien
  3. Tyskland
  4. Danmark
  5. Spanien