Miljoner gäster besöker varje år de festligt dekorerade städerna och platserna. En av de vackraste platserna för att njuta av den stämningsfulla adventstiden är den historiska staden Münster.

Här, där den Westfaliska freden avslutade det 30-åriga kriget år 1648, kan historia upplevas i den pittoreska gamla stan. När torget Prinzipalmarkt lyser upp i gyllene ljusglans och doften av Glühwein och brända mandlar sprider sig över staden är det dags: Fem julmarknader förvandlar gamla stan till en julsaga utöver det vanliga.

En resa till Münster rundas av perfekt med en vistelse på ett hotell tillhörande ett av de populäraste hotellvarumärkena. Romantik Hotels får regelbundet bästa betyg och ligger alltid högt i gästutvärderingar. Särskilt nöjda gäster har Romantik Hotel Hof zur Linde. Det lilla, fina lanthotellet ligger i östra Münster, idylliskt beläget vid floden Werse. Det historiska Hotel Hof presenterar sig som modernt fyrstjärnigt superiorhotell med individuellt inredda rum och sviter, delvis med öppen spis eller egen bastu.

För den stämningsfulla adventstiden snörar hotellet ett alldeles särskilt paket: Efter ett besök på julmarknaderna i Münster får gästerna njuta av romantisk teatime, flerrätters gourmetmeny och husets utmärkta wellnessavdelning.